Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει μία εύκολη νίκη απέναντι στο Περιστέρι εκτός έδρας, δείχνοντας μία καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ. Έτσι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, όπως τόνισε και ο ίδιος, μοιράζοντας συγχαρητήρια…

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωση που έδειξαν και στα 40 λεπτά. Είχαμε πει πως το Περιστέρι είναι μια μαχητική ομάδα και χαίρομαι που οι παίκτες μου το κατάλαβαν και το εφάρμοσαν μέσα στο γήπεδο. Είναι ενθαρρυντικό που μετά τη χειρότερή μας φετινή εμφάνιση κόντρα στον ΚΑΟΔ αντιδράσαμε σωστά. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο ματς με μία ομάδα που θέλει να σωθεί.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Δημήτρη για τη δουλειά που έχει κάνει. Το Περιστέρι έχει βρει ρόλους και με λίγα μέσα έχει καταφέρει πάρα πολλά. Έχει κερδίσει επάξια το σεβασμό όλων μας. Έχουμε μια ομάδα με νέους παίκτες. Είναι σημαντικό που δουλεύουμε με νένα παιδιά ώστε να τους κάνουμε να έχουν καλή νοοτροπία. Πλέον και ο Αγραβάνης είναι στην ομάδα. Αν συνεχίσει και εκείνος να δουλεύει θα πάει καλά. Θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Πετύχαμε μόνο μια νίκη. Είναι νωρίς για τον Πανιώνιο να κοιτάει παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Αυτό που μας απασχολεί είναι το επόμενο ματς”.

Από την πλευρά του ο Μαρκ Πέιν δήλωσε: “Κάναμε ένα καλό παιχνίδι έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέραμε πως το Περιστέρι είναι μια μαχητική ομάδα που γυρίζει τα παιχνίδια και μείναμε συγκεντρωμένοι πετυχαίνοντας το στόχο μας. Το μπάσκετ είναι διαφορετικό σε σχέση με την Ισπανία. Ο κόουτς με βοηθά και προσπαθώ να είμαι πιο παραγωγικός”.