Ο Αμερικανός σέντερ που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, έφτασε σήμερα (6/11) στην Ελλάδα.

 O έμπειρος παίκτης επιστρέφει στη χώρα μας όπου αγωνίστηκε στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία στον Ολυμπιακό με τον οποίο και κατέκτησε τη μοναδική Euroleague (2011-12) που έχει στην καριέρα του. Τώρα όμως έρχεται για λογαριασμό του Πανιωνίου, με τους Νεοσμυρνιώτες να πραγματοποιούν μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της χρονιάς.

 Ο Ντόρσεϊ θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Βασίλη Φραγκιά, ώστε να κάνει ντεμπούτο την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο κλειστό της οδού Αρτάκης. Μάλιστα, μετά την άφιξη του πήγε στο γήπεδο που όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις, θυμάται τον απίστευτο κόσμο στον πάνω διάζωμα όταν ήταν αντίπαλος.

 Αναλυτικά όσα είπες στις πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι χαρούμενος! Ηθελα να έρθω στο γυμναστήριο γιατί έχει περάσει καιρός από τότε που έχω να μπω σε κλειστό γήπεδο. Ξέρω ότι δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ (σ.σ.: εννοούσε λόγω του τζετ λανγκ) και ήθελα να διοχετεύσω την ενέργειά. Θυμάμαι ένα ματς που είχαμε παίξει εδώ. Θυμάμαι τον κόσμο που φώναζε. Ηρθα για να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να κερδίζω. Θέλω να φέρω τον κόσμο στο γήπεδο για να βλέπουν τον Τζόι Ντόρσεϊ και τον Πανιώνιο»!