Για το ματς του Πανιωνίου με την Κηφισιά (17/01) μίλησε ο Δημήτρης Βεργίνης, στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τονίζοντας πως η πίεση είναι από τη μεριά της Κηφισιάς.

– Είναι οριακό για τον Πανιώνιο το ματς του Σαββάτου. Υπάρχει επιστροφή σε περίπτωση ήττας;
«Κάθε αγώνας είναι σημαντικός. Προερχόμαστε από μια άσχημη εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα, αλλά θέλουμε σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις να είμαστε σοβαροί και να διεκδικούμε την νίκη. Σίγουρα η αποστολή μας θα είναι δύσκολη, ωστόσο, θα δώσουμε όλη την ενέργεια και την θέλησή μας για την νίκη. Η Κηφισιά έχει προβλήματα, αλλά δεν παύει να είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Θεωρώ ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να υποστηρίξουμε ότι ένα αποτέλεσμα μπορεί να προδικάσει την πορεία μιας ομάδας. Έχουμε ακόμη ένα γύρο και είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια της πορείας της ομάδας μου. Δεν έχει τελειώσει τίποτα».

– Ο αγώνας είναι πολύ κρίσιμος και για την ΑΕΝΚ Δημουλάς, που προέρχεται από πέντε σερί ήττες. Τι ρόλο θα παίξει η ψυχολογία στην έκβαση του αγώνα;
«Θεωρώ ότι πίεση θα υπάρχει στην Κηφισιά. Εμείς πάμε σε ένα εκτός έδρας αγώνα για να νικήσουμε ένα δυνατό αντίπαλο, που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Έχει γνωρίσει συνεχόμενες ήττες, έχει αλλάξει παίκτες και για αυτούς τους λόγους για την Κηφισιά ο αγώνας του Σαββάτου (17/1) είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση. Η κατάσταση της Κηφισιάς, ωστόσο, δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Παραμένει ένας επικίνδυνος αντίπαλος».

– Τι πρέπει να κάνει ο Πανιώνιος για να πάρει την νίκη και τι πρέπει να διορθώσει σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα;
«Κόντρα στον Απόλλωνα, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο μας να μπει με προβάδισμα στο σκορ στα τελευταία λεπτά και χάσαμε ευκαιρίες να πάρουμε την νίκη. Είχαμε και κάποιες απουσίες, που δεν θα τις έχουμε κόντρα στην Κηφισιά».

– Ποια η γνώμη σου για τον αντίπαλο;
«Στηρίζεται στο ποστ παιχνίδι με τον Δημήτρη Μαυροειδή και γενικά είναι ένα καλό σύνολο, παρότι βρίσκεται σε δύσκολη περίοδο. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, Βαγγέλη Αλεξανδρή και στους συνεργάτες του και είμαι βέβαιος ότι θα αναλύσουμε πολύ καλά τον αντίπαλο».