Της Σοφίας Ράμμου
03/01/2012 (17:11)

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει καλά τις δυσκολίες του αγώνα. “Έχουμε ένα παιχνίδι με μια ομάδα που είναι στο Top-16 της Euroleague. Για να διεκδικήσεις την νίκη με μια ομάδα αυτού του επιπέδου, πρέπει να ευνοούν και οι συγκυρίες, ώστε να τους πετύχεις, σε κακή μέρα, με κακή ψυχολογία και με σωματική κούραση απο τα συνεχόμενα ταξίδια και παιχνίδια. Το  τελευταίο δεν συμβαίνει, οπότε, πρέπει να γίνουν όλα τα άλλα σε υπερθετικό βαθμό, για να έχουμε πιθανότητες για την νίκη” είπε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και κατέληξε ζητώντας τη στήριξη του κόσμου: “Η προσέλευση του κόσμου αύριο αποτελεί σημαντική  βοήθεια για μας“.

Ο Ουίλιαμ Κις αναφέρθηκε στην απουσία του Βασίλη Σπανούλη λέγοντας πως “δεν σημαίνει τίποτα. Για το πρωτάθλημα της Α1, ο Ολυμπιακός  μπορεί να καλύψει το κενό αυτό ώστε  να μην υπάρξει  πρόβλημα. Σίγουρα ο Σπανούλης είναι πολύ μεγάλος παίκτης, ο Ολυμπιακός, όμως, έχει πολύ ταλέντο και αρκετές εναλλακτικές λύσεις” και συνέχισε ζητώντας και αυτός την παρουσία των φιλάθλων:

“Με τη συμπαράσταση του κόσμου μας μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Για μία ομάδα, που έχει πολλούς νεαρούς παίκτες, η βοήθεια από τους φιλάθλους είναι πολύ σημαντική“.