Ο Πανιώνιος παρατάχθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Κολοσσό με ρόστερ όπου ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης ήταν 23 ετών (ο Μανώλης Κουκουλάς έχει γεννηθεί στις 17/6/1991), ωστόσο μέλημα της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι να γεμίσει… εμπειρία, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις κάτι παραπάνω από την απλή παρουσία στα «σαλόνια».

Ετσι, γίνονται ενέργειες για να αποκτηθούν παίκτες, οι οποίοι θα μπορέσουν να αποκτηθούν μετά την επίσημη και εγγράφως άρση του απαγορευτικού από τη FIBA, αφού διακανονίστηκε το χρέος προς τον Ζορόσκι.

Ποιοι θα είναι αυτοί που θα έρθουν; Καταρχήν ο Νίκο Στρναντ, ο οποίος παρακολούθησε από την εξέδρα την αναμέτρηση με τον Κολοσσό. Ο Σλοβένος έχει συμφωνήσει για… δεύτερη φορά, καθώς ήταν στην ομάδα που θα κατέβαινε υπό την ηγεσία του Αντώνη Μαργέτη.

Επιπλέον, κάτοικος Νέας Σμύρνης θα γίνει ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο Δημήτρης Βεργίνης, αλλά και ο Τόνι Γουντς. Ο 24χρονος Αμερικανός σέντερ πέρυσι αγωνίστηκε στην Κηφισιά και θα παραμείνει στην Α1, φορώντας αυτή τη φορά τα «κυανέρυθρα».

Και έπεται συνέχεια…