Ο Πανιώνιος δίνει το πρώτο ματς στην έδρα του και είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη για το… χατήρι των φιλάθλων του. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Καββαδά που έχει υποστεί διάστρεμμα, ενώ ο Λάντον Μίλμπουρν παρά τις ενοχλήσεις στη μέση αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

“Ο πρώτος επίσημος εντός έδρας αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός αφού θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και θέλουμε να συνδυάσουμε μια καλή εμφάνιση με τη νίκη” είπε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος που πρόσθεσε:

“Το Περιστέρι είναι ομάδα που συνδυάζει το ταλέντο πολλών νεαρών παικτών αλλά και την εμπειρία άλλων κάτι που το καθιστά επικίνδυνο. Ξέρουμε ότι το έργο μας δεν είναι εύκολο αφού ο αντίπαλός μας δεν τα παρατάει. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό το ματς και παρά τα προβλήματά μας θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη”.

Ο Γιάννης Αθανασούλας υποστήριξε: “Το Περιστέρι είναι μια ομάδα που θεωρητικά θα παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία και αυτό την καθιστά επικίνδυνη και απρόβλεπτη. Στόχος μας είναι να δώσουμε χαρά στους φίλους του Πανιωνίου τους οποίους περιμένουμε να σταθούν στο πλευρό μας”.