Στον Πανιώνιο όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, όπως αναφέραμε και πριν από λίγο, τονίζοντας ότι η ομάδα θα συμμετάσχει μεν στη νέα Basket League, αλλά όλα είναι πιθανά και υπάρχει ενδεχόμενο οι «κυανέρυθροι» να μην αλλάξουν ιδιοκτήτη.

Ο έμπειρος προπονητής, Τζώρτζης Δικαιουλάκος (είχαμε αναφέρει ότι αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αν αποκτηθεί η ομάδα από το νέο ιδιοκτήτη), τόνισε σε ποστ που έκανε ότι υπάρχει μεν προκαταρκτική συμφωνία για την αγορά των μετοχών, αλλά δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα, λόγω της πίεσης του χρόνου.

Ο Δικαιουλάκος επιβεβαίωσε τον νυν ιδιοκτήτη, Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος είπε στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ότι κάνει επαφές με νέο επενδυτή, προκειμένου να του δώσει την ομάδα.

Ο έμπειρος κόουτς ανέφερε ότι οι δυο πλευρές δείχνουν να τα έχουν βρει στο οικονομικό κομμάτι της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου.

Από την άλλη, ανέφερε ότι δεν μπορεί να προβλέψει τίποτα και να πει αν η ιστορία θα έχει αίσιο τέλος ή όχι, επειδή ο χρόνος πιέζει.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος στο ποστ που ανέβασε στο Facebook:

«Προς επιβεβαίωση των όσων είπε κατά την διάρκεια του συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, επιβεβαιώνω ότι μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και του εντεταλμένου συμβούλου του υποψηφίου επενδυτή, κατά την οποία υπήρξε μεν προκαταρκτική συμφωνία όσο αναφορά το τίμημα της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ και άλλων ζητημάτων που αφορούν στη ρύθμιση των υφιστάμενων χρεών.

Όμως η συμφωνία τέλει πλέον υπό την έγκριση των νομικών συμβούλων του υποψηφίου επενδυτή.

Αν και φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, δεδομένης της ασφυκτικής πίεσης χρόνου, δεν μπορώ να προδικάσω την ευτυχή ή μη κατάληξη της υπόθεσης».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖΗ ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΥ