Ο Βασίλης Καββαδάς είναι -λογικά- στο επίκεντρο των εξελίξεων για τον Πανιώνιο, καθώς από το αν και κατά πόσο θα παραμείνει στη Νέα Σμύρνη θα εξαρτηθούν πολλά.

Ο Ηλίας Λιανός δεν σκοπεύει να περιμένει πολύ τις κινήσεις των δύο “αιωνίων“, γεγονός που σημαίνει ότι από την Τετάρτη (και μακριά πήγαμε) οι “κυανέρυθροι” κλείνουν το κεφάλαιο “πώληση Καββαδά” και συνεχίζουν με τον διεθνή σέντερ στο ρόστερ τους.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επεξεργάζεται δύο σενάρια: Ένα με τον Καββαδά στην ομάδα κι ένα χωρίς αυτόν. Έτσι, ώστε να μην βρεθεί προ εκπλήξεως, ώστε να είναι έτοιμος για την… επόμενη κίνηση.

Μένοντας ο Καββαδάς (δεδομένου ότι ήδη υπάρχει στους ψηλούς ο Γιώργος Μπόγρης) θα κινηθεί για την απόκτηση του Δήμου Ντικούδη και θα περιμένει την επιστροφή του Άλεξ Στίβενστον. Δεν αποκλείεται να προσθέσει κι έναν ακόμα Έλληνα ψηλό, ο οποίος θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Αν πάλι φύγει ο Καββαδάς, ο Πανιώνιος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός Αμερικανού, μαζί με τον Ντικούδη, ώστε να γεμίσει τη φροντ λάιν του. Αυτό, άλλωστε, μοιάζει να είναι το τελευταίο κομμάτι της ομάδας, καθώς από εκεί και πέρα θα υπάρξουν ελάχιστες προσθαφαιρέσεις.

Ένα θέμα που είναι επίσης σε εκκρεμότητα, είναι αυτό του Νίκου Μπάρλου, με τις πιθανότητες για συνέχιση της καριέρας του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης να είναι μοιρασμένες.