Ο Πανιώνιος υποδέχεται αύριο στο πλαίσιο του τρίτου αγώνα της σειράς, τον Άρη με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει πως πρόκειται για έναν τελικό. Ο Έλληνας τεχνικός τόνις επίσης πως η ομάδα του έχει δουλέψει καλά και σωστά όλη την αγωνιστική χρονιά και το μόνο που απομένει είναι οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και να κάνουν το παιχνίδι τους.

Αναλυτικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Το παιχνίδι είναι ένας τελικός και από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Έχουμε δουλέψει καλά και σωστά όλη την αγωνιστική χρονιά, έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε την τρίτη θέση στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου και εκείνο, που απομένει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το παιχνίδι μας”.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αθηναίου, δήλωσε: “Πρόκειται για έναν τελικό. Μας πείραξε ο τρόπος, που χάσαμε στην Θεσσαλονίκη και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι μας έχουν πει οι προπονητές ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την νίκη και για να φτάσουμε σε αυτόν τον στόχο θα κάνουμε το παν. Περιμένουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας. Όλη την σεζόν αποτελεί τον έκτο παίκτη μας και θα μας δίνει ώθηση”.