Η Ακαδημία Μπάσκετ του Πανιωνίου έσβησε την φωτιά που είχε ανάψει μετά την απόφασή της να μπει το όνομα “BOBAN” στις προπονητικές φανέλες της ομάδας προς τιμήν του αείμνηστου παίκτη των κυανέρθρων, Μπόμπαν Γιάνκοβιτς.

Ο γιος του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, Βλάντο έστειλε χθες (10/9) επιστολή στην ομάδα στην οποία εξέφραζε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η Ακαδημία πήρε αυτή την απόφαση αυτή χωρίς να τον ρωτήσει.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς γνωστοποιούσε στην επιστολή τα συναισθήματά του, αλλά ανέφερε ότι επιτρέπει φυσικά να χρησιμοποιηθεί το όνομα του πατέρα του στις φανέλες. Απλά ζητούσε να τον ρωτούν πριν από κάθε παρόμοια ενέργεια που θα ήθελε να κάνει η Ακαδημία.

Η Ακαδημία του Πανιωνίου έστειλε σήμερα (11/9) τις ευχαριστίες της προς τον Βλάντο Γιάνκοβιτς για την συναίνεσή του στην απόφαση να υπάρχει το όνομα “ΒΟΒΑΝ” στις προπονητικές φανέλες της ομάδας μέσω επιστολής.

Στην ίδια επιστολή οι κυανέρυθροι δεσμεύονταν ότι θα ενημερώνουν έγκαιρα τον 27χρονο παίκτη για κάθε παρόμοια κίνηση που θα θελήσουν να κάνουν.

Αναλυτικά η επιστολή των Ακαδημιών του Πανιωνίου:

«Ευχαριστήρια επιστολή στον Βλάντο Γιάνκοβιτς

Η διοικούσα επιτροπή της Ακαδημίας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Βλάντο Γιάνκοβιτς για την συναίνεση του στην συμβολική αναφορά του ονόματος του αείμνηστου πατέρα του, ΒΟΒΑΝ στις νέες εμφανίσεις προπόνησης των παικτών σ’ όλα τα τμήματα.

Ταυτόχρονα, πρέπει να τονισθεί ότι δεν θα υπάρξει κανένα οικονομικό όφελος για τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, από την χρήση του ονόματος ΒΟΒΑΝ, όπως και ο ίδιος διευκρίνισε στην επιστολή που απέστειλε.

Η διοικούσα επιτροπή δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση του Βλάντο Γιάνκοβιτς σε παρόμοιες κινήσεις στο μέλλον, καθώς και σε στενότερη συνεργασία μαζί του, τιμώντας πάντα την μνήμη του ΒΟΒΑΝ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ. Σ.».