Οι Νεοσμυρνιώτες έκλεισαν τον Σερ’Ντόμινικ Πόιντερ. Μάλιστα όπως ενημέρωσε και η ίδια η ομάδα, έχει σταλθεί υπογεγραμμένο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και το μόνο που απομένει είναι να βάλει ο παίκτης την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, κάτι που θα γίνει, καθώς οι δυο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό. Και φυσικά μόλις γίνει αυτό, η ομάδα θα ανακοινώσει και επίσημα τη απόκτησή του.

 Ο ύψους 1.98 «άσος» είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Σεντ Τζονς και στο draft του ΝΒΑ για το 2015 είχε επιλεγεί στο νούμερο 53 από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Δεν κατάφερε όμως να βρει χώρο στην ομάδα του Κλίβελαντ, συνεχίζοντας στην θυγατρική

 Τον Αύγουστο του 2016, συμφώνησε με την Χάποελ Εϊλάτ, για να αποτελέσει μαζί με την Ιρόνι Κίριατ τους δύο σταθμούς του στο Ισραήλ. Πέρσι, έκανε το βήμα προς την Ευρώπη καθώς πήρε μεταγραφή για την ουγγρική Άλμπα Φέχερβαρ, με την οποία συμμετείχε στο FIBA Europe Cup

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο μεγαλομέτοχος κ. Σταύρος Αλευρογιάννης προχωρούν στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αναμένει την οριστικοποίηση της απόκτησης του Αμερικάνου φόργουορντ, Sir’ Dominic Pointer, στον οποίο έχει αποσταλεί υπογεγραμμένο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA».