Ο Πανιώνιος έχει μπει για τα καλά στη διαδικασία παρουσίας στα Social Media. Και επειδή παράλληλα θέλει να είναι κοντά στους φιλάθλους της ομάδας, σας καλεί να γίνεται μέλη στις σελίδες του σε facebook, twitter και youtube, ώστε να κερδίσετε μοναδικές προσφορές και δώρα.
Η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Πανιώνιος έρχεται ακόμη πιο κοντά στους φιλάθλους της ομάδας και κάνει μοναδικές προσφορές και δώρα. Θέλοντας να είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί σας, να είμαστε συνεχώς… on line με τους φίλους του Πανιώνιου μέσω των σελίδων που έχουμε δημιουργήσει στα Social Media σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη της παρέας.

Συνδεθείτε λοιπόν με όλες τις σελίδες του Ιστορικού για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα που αφορούν στον Πανιώνιο, να βλέπετε πρώτοι τα αποκλειστικά βίντεο και τις φωτογραφίες και να σχολιάζετε την επικαιρότητα ώστε να έρθετε ακόμη πιο κοντά στην αγαπημένη σας ομάδα αλλά και να κερδίσετε εισιτήρια και δώρα.

Πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Πανιώνιος στο Facebook
https://www.facebook.com/PanioniosBc

Κάντε Follow στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Πανιώνιος στο Twitter
https://twitter.com/PanioniosBasket

Γίνετε ΔΩΡΕΑΝ συνδρομητές στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Πανιώνιος στο YouTube
http://www.youtube.com/user/PanioniosBasket1

Όσοι φίλοι της ομάδας “ακολουθήσουν” τον Πανιώνιο και στις τρεις παραπάνω σελίδες μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 4 εισιτήρια (μετά από κλήρωση) για τον αγώνα του Σαββάτου 6 Απριλίου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών ενώ ένας μεγάλος τυχερός (επίσης μετά από κλήρωση) θα κερδίσει ένα VIP εισιτήριο για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής!