Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου. Που τελικά ήταν επεισοδιακό! Ο Νίκος Οικονόμου αποτελεί και επίσημα παρελθόν από σήμερα (7/2) για τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι ανέφεραν επίσημα σε ανακοίνωσή τους ότι προχώρησαν σε μονομερή καταγγελία της σύμβασης με υπαιτιότητα του 45χρονου προπονητή και το συμβόλαιο του Οικονόμου λύθηκε. Τι σημαίνει αυτό; Τα σενάρια λένε ότι ο Νίκος Οικονόμου δεν θέλησε να παραιτηθεί και η ομάδα αποφάσισε μονομερώς να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου για το διαζύγιο με τον Νίκο Οικονόμου:

“Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι προέβη στην καταγγελία της σύμβασης προπονητικών υπηρεσιών που είχε καταρτίσει με τον Νίκο Οικονόμου, με υπαιτιότητα του τελευταίου. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική καριέρα του”.

Επιστροφή Φραγκιάς

Το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα περάσει και πάλι στα χέρια του Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος θα καθίσει στον κυανέρυθρο πάγκο για δεύτερη φορά φέτος. Ο 57χρονος προπονητής είχε αναλάβει τον Πανιώνιο στις 31/10/2018 μετά το διαζύγιο με τον Κρις Χουγκάζ. Κάθισε στον πάγκο του συλλόγου της Νέας Σμύρνης σε 2 μόνο αγώνες (με τον Παναθηναϊκό και το Ρέθυμνο) και στην συνέχεια παραιτήθηκε (21/11/2018) και αντικαταστάθηκε στον πάγκο από τον Νίκο Οικονόμου.

Ηπια πνευμονία ο Οστιν

Στο μεταξύ ο Ντεμέτρικ Οστιν χτυπήθηκε από ήπια πνευμονία και νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου θα παραμείνει για 3 τουλάχιστον μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“O Demetric Austin νοσηλεύεται στο Μetropolitan General, λόγω της ιατρικής διάγνωσης για ήπια πνευμονία. Ο Αμερικάνος παίκτης θα παραμείνει κλινήρης για 3 ημέρες. Σήμερα (7/2) ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Δίπλαρος, μαζί με δυο συμπαίκτες του, θα επισκεφθούν τον Αustin, μετά την προπόνηση, ώστε να του μεταφέρουν την ευχή όλης της ομάδας για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις προπονήσεις”.