Έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του νιώθει ο Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος από χθες είναι επίσημα… κάτοικος Νέας Σμύρνης. Ο βραχύσωμος γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου για τη μεταγραφή του στους “κυανέρυθρους” τονίζοντας πως είναι μεγάλη ευθύνη το γεγονός πως θα φορά τη φανέλα του “Ιστορικού“, ενώ φρόντισε να… παρουσιαστεί στους… αδαείς τονίζοντας πως αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο στη θέση “1” όσο και στη θέση “2“.

Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος μιας μεγάλης και ιστορικής ομάδας“, ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: “Είναι μεγάλη ευθύνη για έναν νεαρό παίκτη, όπως εγώ, να αγωνίζεται στον Πανιώνιο. Ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των ανθρώπων του Πανιωνίου”, ευχήθηκε ο νεαρός κόμπο γκαρντ και σχολίασε ότι:

“Γνωρίζω ότι πολλοί Έλληνες παίκτες έχουν αναδειχθεί από τον Πανιώνιο και το δεδομένο αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιθυμία να συνεχίσω την καριέρα μου στην μεγάλη και ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης”.

“Θα προσπαθήσω σιγά, σιγά να ενταχθώ στην ομάδα και να κερδίσω χρόνο συμμετοχής”, είναι οι φιλοδοξίες του 17χρόνου γκαρντ, που αποκτήθηκε από την Ευρυάλη, ο οποίος κατέληξε λέγοντας πως “αγωνίζομαι κυρίως ως “άσσος” και ορισμένες φορές στη θέση “δύο”.