Ιστορική είναι η σημερινή (16/02) ημέρα για τον Πανιώνιο, με την ομάδα του Βασίλη Φραγκιά να πραγματοποιεί την τελευταία της προπόνηση στο κλειστό της “Αρτάκης” και από βδομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του στη νέα του έδρα, για τη φετινή σεζόν, το κλειστό “Ανδρέας Βαρίκας” του Π. Φαλήρου.

Από αύριο (17/02) κιόλας θα ξεκινήσουν οι εργασίες προκειμένου αποσύνδεσης των ηλεκτρικών προβολέων, των καμερών ασφαλείας και των κιγκλιδωμάτων του κλειστού της Νέας Σμύρνης και θα μεταφερθούν στο κλειστό του Π. Φαλήρου προκειμένου να πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για διεξαγωγή αγώνων της Basket League και να λάβει την απαραίτητη αδειοδότηση.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η άμεση καταβολή της μισθοδοσίας παικτών, τεχνικού επιτελείου και διοικητικού προσωπικού για τον Ιανουάριο.

Ενδιαφέρον έχουν οι φωτογραφίες από τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα στο κλειστό της “Αρτάκης”, με τα καθίσματα των κερκίδων να έχουν μαζευτεί σε στοίβες και τις επόμενες ημέρες θα ενταθούν οι εργασίες, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία για το γκρέμισμα του γηπέδου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: