Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα στη δεύτερη αγωνιστική, κυρίως γιατί η νίκη του Πανιωνίου θα φέρει καλύτερη ψυχολογία ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Πετύχαμε μία σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Είμαστε μία νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες που σχεδόν κανείς τους δεν έχει εμπειρία από μία γεμάτη σεζόν στην Α1. Τα ζητούμενα για την ομάδα φέτος είναι να πετύχει νίκες και να φτάσει στους στόχους της και παράλληλα να δημιουργήσει μία ομάδα για τα επόμενα χρόνια” είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και συνέχισε:

“Εχω παράπονα όμως από τους Αμερικανούς μας για τους οποίους πάντως ήταν μία πρωτόγνωρη κατάσταση να αγωνίζονται στο γήπεδό μας μπροστά σε τόσο κόσμο και είχαν άγχος. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι ενόψει και των αγώνων του EuroCup αφού εκεί τα λάθη δεν συγχωρούνται”.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας που έδωσε δυναμικό παρών στο κλειστό της Αρτάκης: “στάθηκαν στο πλευρό μας δημιουργώντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και τους ευχαριστούμε” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Πετύχαμε μία σημαντική νίκη που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια”.