Μπορεί η αγωνιστική περίοδος να μην έχει ξεκινήσει ακόμα και η προετοιμασία των ομάδων να βρίσκεται σε (πολύ) πρώιμο στάδιο, αλλά στον Πανιώνιο είναι, ήδη, ικανοποιημένοι από την παρουσία του Γιώργου Μπόγρη.

Ο 23χρονος σέντερ δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στην προετοιμασία των “κυανέρυθρων” ελέω της συμμετοχής του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα “3on3”, αλλά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται έχει φέρει ικανοποίηση στο στρατόπεδο των Νεοσμυρνιωτών.

Ο νεοαποκτηθείς σέντερ δούλεψε πολύ το φετινό καλοκαίρι σε ατομικό επίπεδο, κάτι που φαίνεται… δια γυμνού οφθαλμού. Άλλωστε, όντας περίπου 15 κιλά ελαφρύτερος σε σχέση με πέρσι καταδεικνύει πως το τελευταίο δίμηνο αφοσιώθηκε στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία του εν όψει της πρόκλησης του Πανιωνίου.

Η εικόνα του Μπόγρη δεν θα μπορούσε παρά να… ανοίξει την όρεξη του Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος στηρίζει πολλά πάνω του.

Μπορεί η περσινή σεζόν να ξεκίνησε με τους χειρότερους δυνατούς οιωνούς (σ.σ.: αποχώρηση από το Περιστέρι), αλλά η συνέχεια ήταν… εκ διαμέτρου αντίθετη. Η μετακίνησή του στον Άρη έδωσε την ευκαιρία στον Μπόγρη να δείξει μέρος των δυνατοτήτων του, τις οποίες θέλει να ξεδιπλώσει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου.