Η περσινή χρονιά έκλεισε επεισοδιακά για τον Πανιώνιο, ο οποίος κατάφερε με… νύχια και με δόντια να παραμείνει στην κατηγορία, έχοντας τρεις διαφορετικούς προπονητές (Γιώργος Καλαφατάκης, Βαγγέλης Ζιάγκος, Βαγγέλης Αλεξανδρής). Περισσότεροι κατά έναν φαίνεται να είναι οι πιθανότεροι αντικαταστάτες του “τίγρη”.

Το όνομα του Άρη Λυκογιάννη ακούγεται εδώ και πολύ καιρό, όμως δεν είναι εύκολη περίπτωση, καθώς μετά τις καλές του χρονιές στον Κολοσσό έχει υψηλό κασέ και στην πρώτη επαφή υπήρξε σημαντική διαφορά. Είναι πολύ ψηλά στη λίστα και μένει να δούμε πώς θα προχωρήσουν οι συζητήσεις.

Ο Νίκος Βετούλας, με σημαντικό έργο στους ελληνικούς πάγκους όλα αυτά τα χρόνια, αποχώρησε από τον Ρέθυμνο, που δεν μπόρεσε να μπει στα πλέι οφ και μπήκε στη λίστα του Ιστορικού έχοντας κάποιες πιθανότητες να ανέβει πιο ψηλά.

Ο Λίνος Γαβριήλ είναι ένα όνομα που απασχολεί εδώ και καιρό τους “κυανέρυθρους”. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κύπρου έχει πλούσιο βιογραφικό με επιτυχίες σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και ΗΠΑ και αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη περίπτωση.

Ο Φώτης Τακιανός έχει δείξει καλά δείγματα γραφής κυρίως στην Α2, ενώ την τελευταία διετία πέρασε από τους πάγκους της Δόξας Λευκάδας και των Τρικάλων, που υποβιβάστηκαν από την Stoiximan.gr Basket League.