Μόνο η ανακοίνωση απομένει, πλέον, για να επισημοποιηθεί ο “γάμος” ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Σκουρτόπουλο, μία εξέλιξη για την οποία σάς είχε ενημερώσει το basketblog.gr από τις 16/07 (στο άρθρο με τίτλο “Κλείνει Σκουρτόπουλο”).

Ο πρώην τεχνικός του Ικάρου Καλλιθέας, όμως, δεν είναι ο μοναδικός που… θα βρίσκεται στον πάγκο των “κυανέρυθρων” την επόμενη σεζόν καθώς μαζί του έκλεισαν και οι συνεργάτες του. Ο λόγος για τον Νίκο Οικονόμου και τον Βασίλη Γερακοτέλη.

Ο Νίκος Οικονόμου ήταν ο άμεσος συνεργάτης του την περσινή σεζόν στον πάγκο των Καλλιθεατών και η άριστη συνεργασία που είχαν θα συνεχιστεί και στο “Αρτάκη”. Όσον αφορά τον Βασίλη Γερακοτέλη, πρόκειται για τον επί χρόνια βοηθό του, έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης, τον οποίο ο Σκουρτόπουλος θέλει να έχει στο πλευρό του και στον Πανιώνιο.

Ο νέος προπονητής των “κυανέρυθρων”, παρά τις πολλές προτάσεις και επιλογές που είχε για τις θέσεις των συνεργατών του, προτίμησε να πλαισιωθεί από άτομα εμπιστοσύνης εν όψει της πρόκλησης που ακούει στο όνομα “Πανιώνιος”.