Η ιστορία του Πανιωνίου είναι τεράστια και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει είτε υποστηρίζει την ομάδα της Νέας Σμύρνης είτε όχι, ο coach Λίβανος στις δηλώσεις του στάθηκε εκεί.

Ξεκίνησε λέγοντας:«Δύσκολη χρονιά, κάθε χρόνο υπάρχουν δυσκολίες για όλες τις ομάδες. Αντιπροσωπεύουμε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, από τις πιο ιστορικές της χώρας και είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε ό,τι βρίσκεται στον δρόμο μας και να οδηγήσουμε την ομάδα στις επιτυχίες.

Για την μετακόμιση από το κλειστό της οδού Αρτάκης στο νέο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου:

«Είναι μεγάλο μειονέκτημα, έδινε μεγάλη ώθηση στους παίκτες το «Αρτάκης», έχει μάθει, όμως, η ομάδα να ζει με αυτό, αν και είμαστε καινούριοι οι περισσότεροι. Είναι ωραίο το καινούριο γήπεδο, δεν είναι «Αρτάκης» αλλά είμαστε χαρούμενοι».

Για το ρόστερ:

«Τηρουμένων των αναλογιών κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε με το ρόστερ. Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα πάντα».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Βεργίνης πρόσθεσε: «Εύχομαι να έχουμε ένα πρωτάθλημα καλύτερο από πέρυσι, ανταγωνιστικό και όμορφο. Εύχομαι τα περσινά θλιβερά γεγονότα να ανήκουν στο παρελθόν και από εδώ και πέρα όλοι οι φορείς να συνεργαστούν για να βρουν τη χρυσή τομή και το ελληνικό μπάσκετ να πάει εκεί που αξίζει, γιατί είναι κρίμα να πηγαίνει βήματα πίσω».

Για τους στόχους της ομάδας είπε: «Την τελευταία διετία τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Ο Πανιώνιος θα πρέπει να πρωταγωνιστεί, του αξίζει πολύ παραπάνω. Με την βοήθεια του κόσμου, που θα πρέπει να είναι δίπλα μας, για να στηρίξει την προσπάθεια του προέδρου κ. Χριστοδουλόπουλου, των προπονητών, των παικτών, εύχομαι ο Πανιώνιος να είναι στην ελίτ του πρωταθλήματος».