Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στον Πανιώνιο, με τον έναν ουσιαστικά να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον, και την ομάδα της Νέας Σμύρνης να παραμένει μετέωρη. Ο Αντώνης Μαργέτης μιλώντας στον «SentraFM» απάντησε στα όσα είπε ο Ηλίας Λιανός τονίζοντας ότι πρώτα από όλα φταίει ο Πανιώνιος.

Αναλυτικά:

Για το ότι κατά τα λεγόμενα του Λιανού λάκισε: «Θα συμφωνήσω απόλυτα σε ένα πράγμα μ” αυτά που είπε… Όλοι ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Δεν θέλω να μπω σε χαρακτηρισμούς προσωπικούς. Ο κ. Λιανός κάνει μόνο χαρακτηρισμούς και δεν έχει επιχειρήματα. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι ο Πανιώνιος δεν έχει πιστοποιητικό και δεν μπορεί να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα. Όλοι ελπίζουμε, ευχόμαστε να ανατραπεί το σκηνικό και να επανεξεταστεί η υπόθεση. Υπάρχει κι άλλη καθυστέρηση, δεν είναι έτοιμη άλλη ομάδα να ανέβει κατηγορία…»

Για το τι έφταιξε κι έφτασε εδώ ο Πανιώνιος: «Πρώτα απ” όλα φταίει ο Πανιώνιος. Εγώ ξεκίνησα τη διαδικασία να αναλάβω μετά τις 12 Αυγούστου. Δεν ήξερα ότι ο Λιανός αποχωρεί και ξεκινήσαμε την όλη διαδικασία στις 20 Αυγούστου. Με μεγάλη έκπληξη διάβασα ότι είπε ο κ. Λιανός, ότι η ΕΕΑ τον ενημέρωσε ότι ο Μαργέτης έχει καταθέσει έγγραφα στην επιτροπή η οποία περίμενε από εμένα την εγγυητική. Και δυο μέρες πριν έλεγε ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά. Με εξέπληξε».

Για την εγγυητική: «Ήταν στις υποχρεώσεις του νέου ιδιοκτήτη. Εγώ ενημέρωσα την επιτροπή και τους είπα όταν θα πάρω την ομάδα και θα έχω την νόμιμη εκπροσώπηση θα καταθέσω την εγγυητική. Εγώ στην επιτροπή πήγα δύο φορές. Πήρα τη μέγιστη παράταση ως τις 22 του μήνα μέχρι την κλήρωση. Είπε χθες ο κ. Λιανός ότι δεν τους έπεισα στην επιτροπή. Ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία νομική σχέση με την επιτροπή κατάφερε να πάρει ένα μήνα παράταση… έπεισα την επιτροπή κι ο κ. Λιανός ο ιδιοκτήτης της ομάδας, δεν πήρε ούτε μία ώρα!»

Για το ποιος πληρώνει τώρα το τρέχοντα έξοδα: «Ο κ. Καλαφατάκης και οι παίκτες, ουσιαστικά δεν ανήκουν στον Πανιώνιο. Εγώ δεν μπορούσα να περιμένω την ολοκλήρωση της διαδικασίας και να χτίσω μια ομάδα που στις 8 του επόμενου μήνα θα παίξει αγώνα Κυπέλλου. Ολη η διαδικασία του μηνός, είναι τραγική, κωμική για τον Πανιώνιο. Όλα τα επιχειρήματα είναι για μικρά παιδιά».

Για το αν μίλησε με κάποιους από τους φορείς: «Είχα μόνο μια επικοινωνία μόνο με τον κ. Χαλβατζάκη και τον ενημέρωσα για το που βρισκόταν η διαδικασία με τις μετοχές. Ο κ. Λιανός με κάλεσε να μιλήσουμε αφού είχε πει αποχωρώ. Προσπάθησε να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα χρέη του Πανιωνίου. Ενημερώθηκα από τον ίδιο ότι ήταν όταν μιλήσαμε το χρέος ήταν 200.000 ευρώ. Εγώ στις 25 του μήνα πήρα χρέος 25.000 ευρώ».

Για τις επαφές με τον Λιανό: «Έκανε προσωπική μομφή. Του έχω στείλει πληθώρα εγγράφων και όλων των οικονομικών μου στοιχείων. Πως είναι δυνατόν όταν με κάλεσε ο ίδιος πριν από 1,5 μήνα, που είπε φεύγω, να λέει τώρα ποιος είναι ο Μαργέτης;»

Για το τι γίνεται από εδώ και πέρα: «Όπως μπορούμε να σώσουμε την ομάδα, δώσε μου την ομάδα να την σώσουμε όπως όπως. Δεν το είπα προφορικά το είπα δια αλληλογραφίας. Να προλάβω να κάνω ό,τι μπορώ νομικά. Πρακτικά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Σαν ιδιώτης πήγα στην επιτροπή. Ακούγονται πράγματα αδιανόητα για μένα… Να λυθεί το πρόβλημα με τον Πανιώνιο και μετά θα διευθετηθούν τα υπόλοιπα».