Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο τρίτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς για την ημιτελική φάση της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να θέλει από τους παίκτες του περισσότερη μαχητικότητα και ενέργεια. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει επίσης κοντά στην ομάδα τον κόσμο, ο οποίος όμως θα ενισχύσει μόνο με κόσμιο τρόπο, αφού τα πλέι οφ έχουν συνέχεια

Αναλυτικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Είναι το τρίτο ματς της σειράς και οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους. Λίγα πράγματα μπορούν να αλλάξουν σε θέματα τακτικής. Παίζοντας, όμως, στην έδρα μας, εκείνα, που μπορούμε να βελτιώσουμε είναι η μαχητικότητα και η ενέργεια μας, ώστε να δείξουμε πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο από ότι στους δύο προηγούμενους αγώνες. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας ενισχύοντας την ομάδα μόνο με κόσμιο τρόπο, αφού τα πλέι οφ έχουν συνέχεια”.

Από την πλευρά του ο Λάντον Μίλμπουρν, είπε: “Θα βγούμε στο παρκέ για να νικήσουμε. Μετά τις δύο ήττες, που γνωρίσαμε πρέπει να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να νικήσουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να τον ευχαριστήσουμε που μας υποστηρίζει”.