Η έλλειψη αποφασιστικότητας και μαχητικότητας από το αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν άρεσε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε πως θέλει να βλέπει τους παίκτες του να παλεύουν περισσότερο σε κάθε παιχνίδι, ενώ υποστήριξε πως η διακοπή του πρωταθλήματος θα επιτρέψει στην ομάδα του να δουλέψει τις αδυναμίες της.

“Ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει βρει ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλυτέρα απ’ ότι στην αρχή. Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο έργο. Παρόλ’ αυτά νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ νωθροί. Δεν δείξαμε την αποφασιστικότητα που έπρεπε για να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι και σίγουρα δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα“, δήλωσε αρχικά ο προπονητής των “κυανέρυθρων” για να συνεχίσει λέγοντας:

“Έχω πει και στους παίκτες ότι θέλω να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και -αν μη τι άλλο- στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη εικόνα. Κάναμε καλή προσπάθεια μειώνοντας τη διαφορά κάτω από τους δέκα πόντους στα τελευταία λεπτά. Σίγουρα, όμως, ο Παναθηναϊκός είχε την ποιότητα και την εμπειρία και εκεί που έφτασε το ματς επικράτησε απόλυτα δίκαια.

Οι αριθμοί δείχνουν την πραγματική εικόνα του αγώνα. Εμείς θέλουμε με τη δουλειά να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Από τότε που ήρθα στην ομάδα έχουμε παίξει επτά παιχνίδια. Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και σίγουρα αυτή η διακοπή θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε σε άμυνα και επίθεση“.

Τέλος, ο Γιάννης Αθηναίου είπε: “Δυστυχώς δεν αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι όπως θα έπρεπε και όπως μας είπε ο προπονητής μας, δεν παλέψαμε όσο έπρεπε. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια καλή και σκληρή ομάδα και δυστυχώς δεν παίξαμε όπως θέλαμε και μπορούσαμε. Το μόνο που μένει είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να εμφανιστούμε πιο ανταγωνιστικοί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος”.