Ο Ντέβιον Μπέρι πήρε το όπλο του μετά το ματς με την ΑΕΚ, το έστρεψε κατά της διαιτησίας στην Basket League και άρχισε τις ριπές. Ο γκαρντ του Πανιωνίου έριξε «καρφιά» κατά των διαιτητών του ματς με την Ενωση (Σχινάς, Πιτσίλκας, Χαλαμπαλάκης) μέσα από το Twitter και τόνισε ότι δεν του σφύριζαν τα φάουλ που του έκαναν οι αντίπαλοί του, αλλά δεν έμεινε εκεί. Στα post που έκανε ανέφερε ότι το ίδιο έργο το έχει ξαναδεί και σε άλλα ματς.

Αρχικά ο Μπέρι ανέφερε στο πρώτο του post. «Μήπως μπορεί να μου πεις κανείς, πως μπορείς να πάρεις σφύριγμα για φάουλ στην Ελλάδα. Παρακαλώ. Είναι απογοητευτικό να πηγαίνεις προς την μπασκέτα να σε χαστουκίζουν και να στάζει αίμα και να μην γίνεται τίποτα»!

Ενας από τους followers του συμπαραστάθηκε, αλλά ο Μπέρι συνέχισε ακάθεκτος: «Φίλε είναι τρελό. Με δέρνουν σε κάθε ματς»!

Λίγο μετά ο Μπέρι… ξαναχτύπησε υπονοώντας ότι οι μπασκετικές αρχές πρέπει να πάρουν μέτρα: «Φίλε είναι τρελό. Πρέπει να το… καθαρίσουν όλο αυτό»!

Ο Μπέρι, πάντως, ξέχασε να σχολιάσει την όχι και τόσο καλή εμφάνισή του απέναντι στην ΑΕΚ. Ο παίκτης του Πανιωνίου πέτυχε μεν 15 πόντους, αλλά τα στατιστικά του ήταν κάτω του μετρίου, καθώς είχε 5/13 δίποντα και 1/6 τρίποντα!

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΜΠΕΡΙ