Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο στην Κρήτη στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα της σειράς για τις θέσεις 3-4, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να κάνει λόγο για ένα διαφορετικό παιχνίδι σχετικά με το πρώτο. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά και να ακολουθήσουν το πλάνο, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Ο δεύτερος αγώνας είναι διαφορετικός σε σχέση με τον πρώτο, γιατί παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου μας. Γνωρίζουμε ότι το Ρέθυμνο έχει χάσει στην έδρα του μόνο από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’ και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, έχοντας μεταφέρει μετά το 1-0 την πίεση στον αντίπαλο μας”.

Από την πλευρά του ο Μαρκ Πέιν, δήλωσε: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα και πολύ δυνατή στην έδρα της. Εμείς πρέπει να παίξουμε δυνατή και επιθετική άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε δουλέψει καλά και είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι”.