Απέναντι στον Κολοσσό εκτός έδρας δοκιμάζεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, ο Πανιώνιος, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να γνωρίζει πολύ καλά πως πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να κάνουν το παιχνίδι τους και να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Αναλυτικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπογράμμισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον συγκεκριμένο αγώνα: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που απαιτεί από την πλευρά μας υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και ετοιμότητας. Ο Κολοσσός έχει γεμίσει το ρόστερ του, έχουν επανέλθει οι τραυματίες του, έχει κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες του και ιδιαίτερα στην έδρα του είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να εφαρμόσουμε την τακτική μας σε άμυνα και επίθεση για να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού”.

Από την πλευρά του ο Μαρκ Πέιν είπε: “Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν όπου μας περιμένουν απανωτά δύσκολα παιχνίδια τώρα στη Ρόδο και αργότερα στο Ρέθυμνο. Έως τώρα έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θέλαμε ακόμη και σε αγώνες που δεν είχαμε παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Όμως στον αγώνα με τον Κολοσσό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά για να πάρουμε τη νίκη. Ο αντίπαλός μας έχει αλλάξει προπονητή, έχει αλλάξει κατά πολύ και το ρόστερ του με αποτέλεσμα να είναι πιο αποτελεσματικός τις τελευταίες εβδομάδες και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας”.