Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό το ποια ομάδα θα κατακτήσει την 3η θέση του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του αγώνα και θέλει από τους παίκτες του να χτυπήσουν τις αδυναμίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο, το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον οι φίλαθλοι. Από την αρχή της χρονιάς και ο ΠΑΟΚ και εμείς έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα. Στόχος μας είναι να μείνουμε 40′ συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε τα στοιχεία, πάνω στα οποία έχουμε δουλέψει και να “χτυπήσουμε” τις αδυναμίες του αντιπάλου”.

Από την πλευρά του ο Μαρκ Πέιν δήλωσε: “Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι είναι αήττητος ο ΠΑΟΚ στην έδρα τους, φέτος λέει πάρα πολλά. Είναι αντίπαλος με ποιότητα και βάθος. Γνωρίζουμε ότι η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και επιδίωξη μας είναι να έχουμε αυτοσυγκέντρωση μέχρι το τέλος, όπως διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό”.