Μπορεί ο μάνατζέρ του να αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες τον επόμενο σταθμό του Στράχινια Ντραγκίσεβτς, όμως μόλις σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Πανιώνιο. Ο Σέρβος παίκτης έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και αύριο αναμένεται στην Ελλάδα προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία των “κυανέρυθρων”.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η όγδοη προσθήκη για τον Πανιώνιο ενόψει της έναρξης της σεζόν 2012-13 είναι γεγονός. Ο Στράχινια Ντραγκίτσεβιτς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου αναμένεται στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Σέρβος φόργουορντ Στράχινια Ντραγκίτσεβιτς γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1986 στο Τσάτσακ και έχει ύψος 2μ.03. Ο Strale όπως είναι το παρατσούκλι του ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπόρατς Τσάτσακ το 1999 και πήρε μεταγραφή για την Παρτιζάν Βελιγραδίου το 2006. Με την Παρτιζάν έπαιξε και στην Ευρωλίγκα και αποχώρησε το 2008 για τη Μέγκα Μπάσκετ.

Τη σεζόν 2009-10 αγωνίσθηκε για λίγο στη γερμανική Τούμπινγκεν και ακολούθως επέστρεψε στο Βελιγράδι αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα παίζοντας δύο σεζόν. Την προηγούμενη περίοδο (2011-12) αγωνίσθηκε στον Κεραυνό Λευκωσίας στην Κύπρο.

Ο Στράχινια Ντραγκίτσεβιτς είναι δίδυμος αδερφός του πρώην αρχηγού του Ερυθρού Αστέρα και νυν παίκτη της ουκρανικής Αζοβμάς, Ταντίγια Ντραγκίτσεβιτς“.