Έναν ακόμη λόγο να χαμογελούν και να είναι αισιόδοξοι ενόψει ττου 2020 έχουν οι Νεοσμυρνιώτες. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ με ανακοίνωση της, το χρέος που υπήρχε προς το πρόσωπο του Ραφαήλ Τσουράκη από την σεζόν 2015-16 και την τότε διοίκηση εξοφλήθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa γνωστοποιεί στους φιλάθλους της, την πλήρη εξόφληση του χρέους προς τον αθλητή Ραφαήλ Τσουράκη, η οποία εκκρεμούσε από την αγωνιστική περίοδο 2015-16 και είχε σαν αποτέλεσμα την απόπειρα κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ την 29η Νοεμβρίου 2019, για συνολική οφειλή ύψους 12.000 ευρώ προς τον αθλητή Ραφαήλ Τσουράκη, ο οποίος αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Β’  Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Η οφειλή αυτή βάραινε την διοίκηση του Ερασιτέχνη, που από την πρώτη στιγμή έδειξε την διάθεση να… τακτοποιήσει το πρόβλημα. H ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa κατέβαλε στον αθλητή Ραφαήλ Τσουράκη το ποσό των 8.000 ευρώ, στις αρχές Δεκεμβρίου, και σήμερα (31/12/2019) εξοφλήθηκε πλήρως. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη συμφώνησε και ανέλαβε να αποπληρώσει σε μεταγενέστερο χρόνο το συνολικό ποσό στην ΚΑΕ.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ την διοίκηση του Ερασιτέχνη για το άψογο πνεύμα συνεργασίας, που επέδειξε στο συγκεκριμένο θέμα»