Δεν κατέληξε σε γάμο το «φλερτ» του Μιχάλη Ρωμανίδη με τον Πανιώνιο. Ο παλαίμαχος παίκτης του πάλαι ποτέ αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, Αρη, ξεκαθάρισε στο Basketblog ότι δεν είναι ο νέος μάνατζερ του Πανιωνίου.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης που προσπαθεί να χτίσει μια ομάδα που θα έχει μεγάλες βλέψεις στη νέα σεζόν, ήθελε να φέρει τον Ρωμανίδη στην ομάδα, προκειμένου ο σύλλογος να ενισχυθεί σε όλα τα πόστα, αλλά το θέμα δεν προχώρησε τελικά.

Το Basketblog επικοινώνησε με την μεγάλη δόξα του Αρη και στην επικοινωνία που είχαμε ο Μιχάλης Ρωμανίδης ξεκαθάρισε ότι δεν μετακομίζει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ετσι οι κυανέρυθροι που έκλεισαν τον Θανάση Σκουρτόπουλο και απομένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, κοιτάνε προς άλλες κατευθύνσεις για την θέση του μάνατζερ της ομάδας. Φυσικά οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ήδη ξεκινήσει και τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και σύντομα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις.