Ο Σαμάρντο Σάμιουελς απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης του Πανιωνίου για το συμβάν στο εκτός έδρας ματς με το Ρέθυμνο. Οι δυο πλευρές τα είπαν για όλα, τα βρήκαν και το όλο θέμα έληξε εκεί, καθώς ο παίκτης συνεχίζει κανονικά στη ομάδα.
Το… επεισόδιο ξεκίνησε επειδή ο Τζαμαϊκανός έδειχνε… προκλητικά αδιάφορος στο πρώτο μέρος ματς (25/1) αγώνα των κυανέρυθρων με το Ρέθυμνο στην Κρήτη. Στο ημίχρονο οι κυανέρυθροι τον ρώτησαν γιατί παίζει έτσι. Ο Τζαμαϊκανός απάντησε χωρίς περιστροφές ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι απλήρωτος!

Οι κυανέρυθροι είχαν παραδεχτεί ότι το συμβάν υπήρξε. Επίσης τόνιζαν ότι στον Τζαμαϊκανό οφειλόταν μόνο ο μισός μηνιαίος μισθός του, ο οποίο δεν του καταβλήθηκε στις 15/1 (ο παίκτης πληρώνεται ανά 15θήμερο).

Από τον Πανιώνιο τόνιζαν εξάλλου, ότι στην ομάδα δεν ήξερε κανείς τίποτα για τις προθέσεις του. Και μάλιστα τις οποίες τις γνωστοποίησε μετά από επανειλημμένες ερωτήσεις στο ημίχρονο του ματς.

Τελικά οι δυο πλευρές τα βρήκαν και έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο όλο ζήτημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Πανιωνίου για το όλο θέμα:

H KAE Πανιώνιος Su Casa ενημερώνει ότι την Τετάρτη (29/1) ο αθλητής Samardo Samuels απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης για τα όσα συνέβησαν στον εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο την προηγούμενη αγωνιστική.