Στον Πανιώνιο ένα είναι σίγουρο. Ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Η ομάδα… βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και η μόνη σωτηρία έδειχνε να είναι αγορά του συλλόγου από νέου ιδιοκτήτη. Από τους κυανέρυθρους όμως, τονίστηκε χθες ότι δεν υπάρχει αγοραστής και δεν υπήρξε ποτέ επίσημη ή ανεπίσημη πρόταση από κάποιον υποψήφιο ιδοκτήτη.

Επίσης οι Νεοσμυρνιώτες ανέφεραν ότι η νυν διοίκηση μαζί με τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη θα παραχωρήσουν αύριο (23/9, 19:00) συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο ποδοσφαίρου του συλλόγου, στην οποία θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα φανεί αν η ομάδα θα διαλυθεί ή θα μείνει «ζωντανή»!

Αν δεν αλλάξει κάτι, δεν βρεθεί αγοραστής και δεν αποφασίσει η νυν διοίκηση μαζί με τον Ερασιτέχνη να τρέξουν την ομάδα, τότε ο Πανιώνιος κινδυνεύει με αποχώρηση από την Basket League και πτώση στο γκρεμό.

Κανείς δεν μπορεί να πει τι θα γίνει. Αύριο θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Εκεί θα φανεί το πιο θα είναι το αύριο του ιστορικού συλλόγου.

Ο Πανιώνιος επίσης έχει μπροστά του και το πρώτο του επίσημο ματς (το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο).

Η ομάδα είναι στο έλεος του Θεού δεν έχει κάνει μεταγραφές, δεν έχει προπονητή και ακόμα κι αν αύριο οι «κυανέρυθροι» αποφασίσουν να μην… βαρέσουν κανονιά και να μείνει η ομάδα ζωντανή, τότε στο Κύπελλο ή δεν θα παίξει ή θα κατέβει με Έφηβους.

Αυτά βέβαια, είναι ψιλά πράγματα και αυτό που είναι σημαντικό είναι να φανεί αύριο η πρόθεση του ιδιοκτήτη Γιώργου Χριστοδουλόπουλου και να ξεκαθαρίσει αν ο Πανιώνιος θα μείνει «ζωντανός» ή όχι.