Δύο πολύ δυνατές μεταγραφικές κινήσεις υλοποίησε η ομάδα του Πανιώνιου και ενισχύεται με στόχο την άνοδο στην Α2 Εθνική, θέλοντας να «ξεμπερδέψει» από φέτος με την Β΄Εθνική.

Ο «Ιστορικός» ανακοίνωσε τον Αλέξη Κυρίτση, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και μάλιστα προέρχεται από τρομερή σεζόν στην Α2 και με τα χρώματα του Ψυχικού. Επίσης ο έμπειρος guard φόρεσε τα «κυανέρυθρα» και την σεζόν 2013/14, όταν ο Πανιώνιος βρισκόταν στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ, όπου άλλωστε ανήκει.

Πολύ καλή προσθήκη ωστόσο έγινε και στην «ρακέτα» με τον Στέλιο Σκουλούδη. Η διοίκηση ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι δεσμεύτηκαν να καλύψουν το κόστος από τις προαναφερθείσες μεταγραφές!

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Η μπασκετική μας οικογένεια ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξη Κυρίτση και του Στέλιου Σκουλούδη.

Η διοίκηση ευχαριστεί για τη βοήθειά της, την πρωτοβουλία φίλων Πανιωνίου στην οποία συμμετέχουν οι κ.κ. Γερασιμίδης, Συρίγος και Παππάς, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν τη μισθοδοσία των δύο έμπειρων παικτών.

Όλοι μαζί, σας καλούμε να συμπαρασταθείτε στη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, ώστε να φτάσουμε τον μπασκετικό Πανιώνιο εκεί που του αρμόζει.