Συνεχίζονται οι… μετασεισμού του τεράστιου σεισμού που προκλήθηκε στον Πανιώνιο μετά την αποχώρηση της ομάδας από την Basket League και τον υποβιβασμό του ιστορικού συλλόγου στην Β’ Εθνική. Ο Διονύσης Κοκκινάκης υπέβαλε την παραίτησή του και αποχώρησε από το ΔΣ του Ερασιτέχνη Πανιωνίου μετά τα όσα έγιναν.

Ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου στην ΚΑΕ, Διονύσης Κοκκινάκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ΔΣ μέσω δήλωσης, στην οποία άφησε κάποιες αιχμές (δεν κατονόμασε πάντως, τα άτομα στα οποία αναφερόταν) και τόνισε ότι δεν αντέχει να συμμετέχει σε ΔΣ που παίρνονται αποφάσεις που δεν υλοποιούνται ή υλοποιούνται αποφάσεις που δεν παίρνονται.

Από άλλη πάντως, δεν έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο Πανιώνιος. Άφησε ένα παραθυράκι επιστροφής κάποια στιγμή στο μέλλον προφανώς, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και έκλεισε τυην δήλωσή του τονίζοντας: «Εις το επανιδείν».

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του Διονύση Κοκκινάκη από το ΔΣ του Ερασιτέχνη Πανωνίου:

 «Ενημερώνω την Πανιώνια οικογένεια ότι παραιτούμαι από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη. Δεν αντέχω να συμμετέχω σε ΔΣ που παίρνονται αποφάσεις που δεν υλοποιούνται ή υλοποιούνται αποφάσεις που δεν παίρνονται. Εις το επανιδείν».