Ο Πανιώνιος συνέχισε την προετοιμασία του για το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με το Λαύριο (7/3) με τον Λίνο Γαβριήλ να έχει δυο σημαντικούς πονοκεφάλους. Ο Tyreek Duren  νοιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο γκαρντ των κυανέρυθρων έμεινε έτσι εκτός της σημερινής προπόνησης,

Ο παίκτης του Πανιωνίου ακολουθεί θεραπευτικό πρόγραμμα με στόχο να προλάβει τον αγώνα με το Λαύριο, όπου οι κυανέρυθροι θέλουν πάση θυσία τη νίκη, καθώς βρίσκονται πολύ κοντά στη επικίνδυνη ζώνη. Η κατάσταση του Duren θα επανεκτιμηθεί αύριο (6/3) Παρασκευή και εκεί θα φανεί αν θα ενισχύει την ομάδα απέναντι στο Λαύριο.

Ο άλλος πονοκέφαλος του Γαβριήλ έχει να κάνει με τον Φώτη Λαμπρόπουλο. Ο πολύπειρος παίκτης έμεινε και πάλι στα πιτς και συνεχίζει την θεραπεία για να αντιμετωπίσει την θλάση δευτέρου βαθμού στον γαστροκνήμιο μυ που τον ταλαιπωρεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:
Απόντες οι Duren και Λαμπρόπουλος
Συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη (5/3) η προετοιμασία του Πανιωνίου Su Casa ενόψει της επικείμενης (7/3) εκτός έδρας αναμέτρησης με το Λαύριο για την 20η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον προπονητή της ομάδας μας, Λίνο Γαβριήλ, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του Φώτη Λαμπρόπουλου, που συνεχίζει την θεραπεία για να αντιμετωπίσει την θλάση δευτέρου βαθμού στον γαστροκνήμιο μυ που τον ταλαιπωρεί.

Σε αυτό ήρθε να προστεθεί κι η απουσία του Tyreek Duren, ο οποίος νοιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, εξαιτίας των οποίων δεν έλαβε μέρος στην σημερινή προπόνηση (5/3), ακολουθώντας αποθεραπευτικό πρόγραμμα με στόχο να προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου (7/3) με το Λαύριο.

Την Παρασκευή (6/3) αναμένεται να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Αμερικανού point guard όταν και θα λάβει χώρα η τελευταία προπόνηση του Πανιωνίου Su Casa, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι της 20η αγωνιστικής.