Η κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες προβλημάτισε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο προπονητής του Πανιωνίου με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως “έγινε ένα παιχνίδι παρόμοιο με αυτό του πρώτου αγώνα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη δώσαμε στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να πετύχει πολλά εύκολα καλάθια.

Θεωρώ πως ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αλλά και ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Σίγουρα η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την παρουσία και την εικόνα μας και αυτό μας ενοχλεί. Αλλά θεωρώ ότι αυτά τα παιχνίδια μάς δείχνουν τον τρόπο που πρέπει να παίζουμε για να γίνουμε καλύτερη ομάδα”, ενώ ο Γιάννης Αθανασούλας πρόσθεσε:

“Ενώ ήμασταν περισσότερο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, δυστυχώς στο τρίτο δεκάλεπτο παρουσιάσαμε τα ίδια αμυντικά κενά με αυτά που είχαμε στο τρίτο δεκάλεπτο της πρώτης αναμέτρησης. Από εκεί άνοιξε το σκορ και ήταν δύσκολο να παραμείνουμε στο παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια, στη Νέα Σμύρνη. Θα δώσουμε τα πάντα για να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει“.