Για πρώτη φορά φέτος, ο προπονητής του Πανιωνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, είδε όλους τους παίκτες της ομάδας να είναι παρόντες στην πρώτη προπόνηση ύστερα από το τουρνουά της Ζιέλονα Γκόρα, όπου οι “κυανέρυθροι” κατέκτησαν την πρώτη θέση. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει 10 μέρες εκτός δράσης (κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού), ενώ ενσωματώθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Στράχινια Ντραγκίσεβιτς.

Παράλληλα, ο Ντραγκίσεβιτς, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Πανιωνίου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία σπουδαία ομάδα όπως ο Πανιώνιος.

Ο Βλάντο μου είπε όσα πρέπει να ξέρω για τον Πανιώνιο και το πρωτάθλημα της Α1. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Αθήνα και στην Ελλάδα και στόχος μου είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Πανιώνιο τη φανέλα του οποίου έχουν φορέσει πολλοί σπουδαίοι παίκτες το παρελθόν”.

Τέλος, στην αυριανή κλήρωση του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΟΠΑΠ, ο Πανιώνιος θα έχει ισχυρή εκπροσώπηση, καθώς θα παρευρεθεί ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Ηλίας Λιανός, ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι Μάριος Μπατής, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Νίκος Παππάς και Γιώργος Μπόγρης.