Το “παρών” στην πρώτη προπόνηση του Πανιώνιου για τη νέα αγωνιστική χρονιά έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Βασίλης Καββαδάς. Ο νεαρός σέντερ, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μία ανάσα από την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Πανιωνίου καθώς δεσμεύεται (προς το παρόν) με διετές συμβόλαιο με τους Νεοσμυρνιώτες.

Η πλευρά του παίκτη θα έχει αύριο ραντεβού με τη διοίκηση των “κυανέρυθρων” προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, αφού, όπως όλα δείχνουν, θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από το “Αρτάκης” στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, εντείνονται οι προσπάθειες των ανθρώπων του Πανιωνίου για την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη, όπως σάς είχε ενημερώσει το basketblog.gr από τις 11/08 (“Ζεστός για Αγραβάνη”). Ο 18χρονος φόργουορντ πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις αυτή την περίοδο με την Εθνική Εφήβων καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Από εκεί και πέρα παρόντες στην σημερινή “πρώτη” των Νεοσμυρνιωτών ήταν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου, Σπύρος Μοτσενίγος, Γιώργος Μπόγρης και Νίκος Παππάς, όπως και ο διεθνής με την Εθνική Παίδων της χώρας μας, Βασίλης Τολιόπουλος. Αντίθετα, δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Αμερικανοί Άστον Γκιμπς, Μαρκ Πέιν και Λάντον Μίλμπουρν, οι οποίοι αναμένονται στην Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες.