Ο Δημήτρης Αγραβάνης πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου. Μια σεζόν που την χαρακτήρισε ως μεγάλη και σημαντική εμπειρία, γιατί αγωνίστηκα σε ένα κλαμπ υψηλού επιπέδου και διότι είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής για την πρώτη μου σεζόν στην ομάδα”.

Ο 19χρoνος φόργουορντ τόνισε επίσης πως: “Ελπίζω συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο την νέα σεζόν και να κερδίσω παραπάνω την εμπιστοσύνη του κόουτς”.

Όσο για τη φετινή σεζόν του Πανιωνίου ο Αγραβάνης είπε: “Η σεζόν για τον Πανιώνιο ήταν άκρως επιτυχημένη εάν αναλογιστούμε ότι πετύχαμε δύο μεγάλους στόχους. Κατακτήσαμε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά την τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας της Α1 και παράλληλα με την νίκη επί του Παναθηναϊκού πετύχαμε τον στόχο να κάνουμε, τουλάχιστον, μια νίκη στους εντός έδρας αγώνες με αντίπαλους τις δύο ομάδες του υψηλότερου επιπέδου στο ελληνικό πρωτάθλημα”.

Ο νεαρός ανέφερε και τις στιγμές που του έμειναν στο μυαλό από τη φετινή σεζόν: “Σε ομαδικό επίπεδο η εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας με το μπάζερ μπίτερ του Νίκου Παππά και σε ατομικό το κάρφωμα, που έκανα στο ΟΑΚΑ στον αγώνα πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό”.