Φως άρχισε να φαίνεται πια για τα καλά στο όραμα του Πανιωνίου για την ανέγερση του νέου κλειστού της ομάδας στην οδό Αρτάκης. Εκεί, δηλαδή, που ήταν το ιστορικό σπίτι της ομάδας, το οποίο γκρεμίστηκε για να χτιστεί ένα νέο γήπεδο, το οποίο όμως, έχει «κολλήσει» εδώ και καιρό.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, τόνισε ότι το έργο του νέου κλειστού του Πανιωνίου θα αρχίσει να «τρέχει», καθώς επισήμανε ότι στόχος είναι στα μέσα Ιανουαρίου να πέσουν οι υπογραφές στην σχετική σύμβαση.

Ο Γιώργος Πατούλης είχε σήμερα (30/12) τηλεδιάσκεψη με τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη, με την Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα, Δήμητρα Νάνου και τους εκπροσώπους της ανάδοχης εταιρείας.

Στο τραπέζι μπήκαν όλες οι λεπτομέρειες της ανέγερσης του νέου κλειστού της Νέας Σμύρνης, το οποίο θα στεγάσει ξανά τον Πανιώνιο.

Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε μετά την τηλεδιάσκεψη και έδειξε αισιόδοξος ότι στα μέσα Ιανουαρίου θα πέσουν οι υπογραφές στην σύμβαση.

Αναλυτικά ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης είπε:

 «Μετά από σειρά συζητήσεων και πρωτοβουλιών μας, ολοκληρώνουμε επιτυχώς μια διαβούλευση μέσω της οποίας αποδεικνύεται ξεκάθαρα η βούλησή μας να ξεκινήσει άμεσα ένα έργο, που έχει καθυστερήσει εξαιτίας της προχειρότητας της προηγούμενης διοίκησης η οποία δημοπράτησε το έργο μόνο στα “χαρτιά”. Από τη στιγμή που κλείνουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες θα είμαστε έτοιμοι στα μέσα Ιανουαρίου 2021 να προχωρήσουμε στην υπογραφή της σύμβασης προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος».