Ο Πανιώνιος άλλαξε και επίσημα διοικητική σελίδα καθώς οι μετοχές του Σταύρου Αλευρογιάννη πέρασαν πλέον στα χέρια του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος σήκωσε αμέσως τα μανίκια και ετοιμάζει αλλαγές στην ομάδα. Η πρώτη έχει να κάνει με τον άνθρωπο που θα κάθεται πλέον στον πάγκο. Όλα δείχνουν ότι ο Κρις Χουγκάζ θα αποτελέσει παρελθόν. Ηδη η διοίκηση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου έχει βάλει μπροστά την επιχείρηση για την εύρεση του αντικαταστάτη του Χουγκάζ με τον Βασίλη Φραγκιά να αποτελεί το πρώτο όνομα της λίστας.

Οι κυανέρυθροι θέλουν να παραδώσουν τα ηνία στον 57χρονο τεχνικό και το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

Ο Βασίλης Φραγκιάς είναι ένας τεχνικός που ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά την Α1, ενώ είχε μεγάλες επιτυχίες και στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Τελευταία ήταν ξενιτεμένος. Ηταν προπονητής της Εθνικής ομάδας του Κατάρ και μάλιστα πήρε με την ομάδα 3 χρυσά μετάλλια στους Αγώνες του Αραβικού Κόλπου.

Εχει περάσει από πολλές ομάδες της Basket League όπως ο Κολοσσός, ο Ηλυσιακός, το Περιστέρι, το Σπόρτιγκ. Μεγάλη καριέρα έκανε και στην Κύπρο όπου ήταν προπονητής στον στην ΑΕΛ (1999-02) και τον Κεραυνό Στροβόλου (2006-09).