Η επικείμενη κατεδάφιση του κλειστού της οδού Αρτάκης έχει αναγκάσει εδώ και καιρό την ανδρική και την γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου να ψάχνουν για νέα σπίτια. Η γυναικεία ομάδα, βέβαια, δεν χρειάστηκε να ψάξει πολύ. Όπως είχε αποκαλύψει το Basketblog οι κυανέρυθρες βρήκαν στέγη και θα μετακομίσουν στο κλειστό του Μίλωνα. Οσο για τους άνδρες όλα δείχνουν ότι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι παίκτες του θα έχουν ως… ορμητήριο το κλειστό της Γλυφάδας.

Οι Νεοσμυρνιώτες φαίνεται πως τα βρήκαν με τον Δήμο Γλυφάδας και η ομάδα θα έχει ως έδρα στη νέα σεζόν το κλειστό «Μάκης Λιούγκας». Οσο για το τίμημα κάποια σενάρια ανέφεραν ότι το… ενοίκιο θα είναι 25.000 ευρώ ετησίως.

Οι κυανέρυθροι καλόβλεπαν αρχικά άλλα γήπεδα, όπως το νέο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου ή το κλειστό «Βυζαντινό» στον Αλιμο. Οι επαφές τους όμως, με τους υπεύθυνους των γυμναστηρίων δεν απέδωσαν καρπούς. Ετσι η ομάδα έριξε το βλέμμα της στο κλειστό της Γλυφάδας και έτσι έλυσε το πρόβλημα της στέγασης και θα παίζει στο «Μάκης Λιούγκας».