Ο Πανιώνιος υπέστη την 4η ήττα του στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην μένει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην Κρήτη καθώς οι παίκτες του υπέπεσαν σε 20 λάθη. Πλέον με τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δει τους παίκτες του να ξεκουράζονται και να επανέλθουν ξανά στα ίδια επίπεδα με πριν, καθώς ο στόχος της 3ης θέσης κινδυνεύει.

Οι παίκτες της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν μπαταρίες και να κάνουν μία καλή προετοιμασία ενόψει της τελικής ευθείας του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο τραυματισμός του Νίκου Παππά, επηρέασε όπως και να έχει τον Πανιώνιο στον αγώνα με αντίπαλο το Ρέθυμνο, καθώς ο Έλληνας γκαρντ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα (πετυχαίνοντας μόλις 8 πόντους), ενώ ο Πανιώνιος είχε και άλλους μικροτραυματισμούς που δεν επέτρεψαν στον σύλλογο να πιάσει την επιθυμητή απόδοση.

Πλέον το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα έχει να αντιμετωπίσει τους Ηλυσιακό (εντός), Πανελευσινιακό (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), Απόλλων Πατρών (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Ολυμπιακός (εντός) και Ίκαρο (εκτός). Το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως μετά την ήττα στην Κρήτη, ο ΠΑΟΚ έφτασε την ομάδα της Νέας Σμύρνης στον βαθμολογικό πίνακα. Άλλα… στραβοπατήματα δεν χωρούν στο πρόγραμμα του Πανιωνίου που θα προσπαθήσει μετά τη διακοπή, να πάρει όσες περισσότερες νίκες μπορεί, προκειμένου να μπορέσει να κερδίσει την 3η θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό.