Ο Πανιώνιος επικράτησε στην πρεμιέρα του Eurocup της Ραντνίτσκι, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο πάντως να μην είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα πως η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και οι παίκτες του πρέπει να δουλέψουν σκληρά, προκειμένου να φτάσει η ομάδα της Νέας Σμύρνης σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Αναλυτικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Θέλαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό απέναντι σε μια νεανική ομάδα, που τρέχει και σουτάρει και έχει πολύ ταλέντο. Σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού τα καταφέραμε με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο δεχθήκαμε 23 εύκολους πόντους. Σε αυτό το διάστημα άλλαξε η ροή και η εικόνα του αγώνα. Στην τέταρτη περίοδο και ειδικά στα πρώτα πέντε λεπτά βελτιώσαμε την άμυνα μας και πήραμε διαφορά 10 πόντων. Γνωρίζαμε ότι η Ραντνίτσκι θα τα παίξει όλα για όλα, έπαιξε με πέντε σουτέρ καιγύρισε πάλι το ματς. Στο τέλος είχαμε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα και νικήσαμε τον σημερινό αγώνα.

Είμαστε ευχαριστημένοι μόνο από μερικά διαστήματα της αναμέτρησης. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης στην άμυνα. Πρέπει γρήγορα να βελτιώσουμε τις συνεργασίες μας αμυντικές και επιθετικές. Είναι λίγο το διάστημα που δουλεύουμε όλοι μαζί. Πρέπει να βελτιώσουμε τη διάρκεια των διαστημάτων καλής απόδοσης μας. Το λέω συνεχώς, αλλά είναι αλήθεια. Αν βελτιώσουμε την διάρκειά μας θα παίζουμε καλά στους δυνατούς αγώνες, όπως ο σημερινός. Από την άμυνα παίρνεις ρυθμό. Όταν δεν παίζεις καλή άμυνα, δεν παίζεις και καλά στην επίθεση. Σίγουρα στο σημείο της σεζόν, που βρισκόμαστε είμαστε σε καλό σημείο και όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αθανασούλας ανέφερε: «Ήταν ο πρώτος μας αγώνας στο Eurocup και θέλαμε την νίκη. Βασικός στόχος ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό, γιατί στην Ράντνισκι αρέσει να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε καλό βαθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και μαζί το τρίτο δεκάλεπτο, κάτι, που έδωσε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο μας. Παρότι άνοιξε το σκορ στην τέταρτη περίοδο, κάτι που δεν ήταν στο αρχικό πλάνο μας, είχαμε συγκέντρωση και πήραμε την νίκη, που μας κάνει αισιόδοξους για την συνέχεια».