Την τελευταία του εμφάνιση ως παίκτης του Πανιωνίου πραγματοποίησε ο Έιβερι Γούντσον στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΓΣΛ Φάρο.

Μετά τη νίκη της Νεοσμυρνιωτών, ο Αμερικανός άσος ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, ευχαριστώντας θερμά άπαντες στις τάξεις της ομάδας για τη στήριξή τους.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πανιώνιο, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες και τους οπαδούς μας. Ήταν όλοι καταπληκτικοί. Ήταν τέσσερις υπέροχοι μήνες με αυτή την ομάδα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά, για να δώσουμε στον κόσμο αυτό που θέλει. Όμως, πρέπει να επιστρέψω στις ΗΠΑ, γιατί έχω πολύ σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Πρέπει να είμαι εκεί. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και τη στήριξή τους», ανέφερε ο μέχρι πρότινος παίκτης του Πανιωνίου.

Έτσι, λοιπόν, ο Πανιώνιος καλείται να αναπληρώσει το κενό της αποχώρησης Γούντσον και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο εκλεκτός του Βαγγέλη Ζιάγκου είναι ο Ντάρινγκτον Χόμπσον, ο οποίος τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στο NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς.