Ο Πανιώνιος δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Νώντα Παπαντωνίου! Ο 28χρονος γκαρντ φέρεται να είναι «εξαφανισμένος» μετά την άρνηση της διοίκησης να του δώσει μια άδεια που ζήτησε και οι κυανέρυθροι έχουν αποφασίσει να πάνε το θέμα στα άκρα και να λύσουν το συμβόλαιό του.

Το διαζύγιο με τον Παπαντωνίου αναμένεται να προκαλέσει αλλαγή στα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας, καθώς οι Νεοσμυρνιώτες δεν θα πάνε τελικά για ξένο ψηλό όπως είχαν αποφασίσει. Μετά το κενό που δημιουργείται στα γκαρντ με το «τέλος» του Παπαντωνίου η ομάδα θέλει ξένο πόιντ γκαρντ και έτσι πάει πλέον για κοντό (θέλουν έναν παίκτη που να μην είναι καθαρός σκόρερ, αλλά να είναι κλασικός «άσος», να παίζει για την ομάδα και να βοηθάει και στη άμυνα).

Το ιστορικό της «ρήξης»

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας. Ο 28χρονος γκαρντ φέρεται να ενημέρωσε την ομάδα ότι είναι άρρωστος και δεν πήγε στις προπονήσεις της Δευτέρας (18/2) και της Τρίτης (19/2). Γύρισε την Τετάρτη (20/2) και προπονήθηκε μέχρι και χθες (22/2), αλλά φάνηκε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση εξαιτίας κάποιων προσωπικών προβλημάτων. Ο παίκτης ζήτησε άδεια από την διοίκηση λέγοντας ότι έχει κάποια προσωπικά θέματα, αλλά οι κυανέρυθροι είχαν «όχι», καθώς η ομάδα παλεύει για την σωτηρία της και βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο που θα κρίνει το μέλλον της στην κατηγορία.

Ο Παπαντωνίου φέρεται να «εξαφανίστηκε» από κει και πέρα, δεν πήγε στο σημερινό (23/2) φιλικό με τον Προμηθέα και η ομάδα αποφάσισε να του πει «αντίο».