Οι πολύωρες συσκέψεις στον Πανιώνιο φέρνουν προ της εξόδου τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, με την απόφαση να λαμβάνεται… οριακά και να αναμένεται να ανακοινωθεί το πρωί στον έμπειρο τεχνικό. Οι εξελίξεις μόνο εύκολες δεν ήταν, αφού από την ώρα που τελείωσε ο αγώνας στη Ρόδο άρχισαν οι διαβουλεύσεις μεταξύ ανθρώπων που έχουν λόγο στα δρώμενα της ομάδας και παρατηρήθηκε διχογνωμία.

Ουδείς επέρριπτε καθολική ευθύνη στον Αλεξανδρή, όμως, υπήρχαν αυτοί που υποστήριζαν ότι χρειάζεται ένα “σοκ” η ομάδα μήπως και κάνει μεγάλες νίκες και προλάβει να σώσει τη χρονιά και άλλοι που υποστήριζαν ότι μια αλλαγή στην παρούσα φάση δεν θα βοηθήσει, αφού ο Αλεξανδρής κάνει καλή δουλειά και αν έρθει άλλος προπονητής θα χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Τελικά και με δεδομένο ότι υπάρχει μια σχετική χρονική άνεση λόγω της αναβολής της ερχόμενης αγωνιστικής για να γίνει το Αρης – ΠΑΟΚ, η… ζυγαριά βγάζει κερδισμένους αυτούς που τάχθηκαν υπέρ της αλλαγής. Σήμερα θα γίνει μια τελική διαβούλευση και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα ανακοινωθεί η απόφαση στον Αλεξανδρή και θα γίνει επίσημη πρόταση στον Κρις Χουγκάζ που είναι ο πρώτος στόχος των διοικούντων για την αντικατάστασή του. Ο Χουγκάζ, βέβαια, είναι αυτή τη στιγμή προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού και όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, προ Αλεξανδρή, του είχε προτείνει συνεργασία ο Πανιώνιος είχε αρνηθεί λόγω της δέσμευσης του με την κυπριακή ομάδα. Επειδή όμως το πρωτάθλημα στην Κύπρο τελειώνει σε περίπου ένα μήνα, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα δεχτεί αυτή τη φορά την πρόταση, αλλιώς ο Πανιώνιος θα πάει σε άλλες λύσεις. 

Υπάρχει στα υπ’ όψιν ο Νίκος Λινάρδος και μία περίπτωση Σέρβου τεχνικού.