Οι λόγοι που επικαλέστηκε ο πολύπειρος παίκτης προκειμένου να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο, είναι οικογενειακοί. Δεν έχει, δηλαδή, να κάνει με κάτι άλλο πέρα από το ότι θέλει να βρίσκεται κοντά στη σύζυγό του που μόλις έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Ο Πάσαλιτς έχει ήδη βρει ομάδα, θα γίνει χρήση ενός όρου που είχε (υπάρχει και buy out από το οποίο θα ωφεληθεί ο Πανιώνιος) και μετά τον αγώνα θα αποχωρήσει.

Βεβαίως το κενό που αφήνει ο Πάσαλιτς είναι μεγάλο. Σίγουρα είναι ο καλύτερος και πιο σταθερός παίκτης του Πανιωνίου σε απόδοση, συνολικά στο πρωτάθλημα. Οι Νεοσμυρνιώτες θα αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του προκειμένου να καλύψουν το κενό, στο μέτρο του δυνατού.

Το κενό του Πάσαλιτς 

Είναι βέβαιο ότι ο Πανιώνιος θα έχει άλλη μορφή αν όχι κόντρα στον Παναθηναϊκό (29/12) καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας δεν έχει… ενδιαφέρον, αλλά σίγουρα κατά την 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου απέναντι στον Κολοσσό (4/1/2020). Θα έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Πάσαλιτς.

Επίσης οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι δεν θα υπάρξει επιστροφή του Βαγγέλη Σακελλαρίου. Ο έμπειρος γκαρντ, που υπήρξε αρχηγός του Πανιωνίου και πρόσφατα αποχώρησε από τον Άρη, πιθανότατα θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ιωνικού.

Πηγή: Sportime.gr