Ο Πανιώνιος δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στη φετινή Basket League. Μάλλον το αντίθετο θα μπορούσε να πει κανείς, μιας και οι τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αλλά κυρίως η εικόνα δημιουργούν ένα κλίμα απαισιοδοξίας για το μέλλον της ομάδας.

Στη διοίκηση των “κυανέρυθρων” έχει παρθεί η απόφαση να γίνουν αλλαγές εντός των επόμενων ημερών, με δεδομένο πως η εικόνα της ομάδας δεν αρέσει ούτε στους ίδιους. Υπό αυτό το πρίσμα, η διοίκηση φαίνεται να έχει δώσει τα χέρια με τον Γιώργο Σκαραφίγκα, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει θέση τεχνικού συμβούλου στον Πανιώνιο. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας έχει εμπειρία από την Basket League, έχοντας βρεθεί στο παρελθόν στον πάγκο του Πανελευσινιακού, ενώ η περασμένη σεζόν τον βρήκε αρχικά στην Ακράτα, για να ακολουθήσει ο Ερμής Αγιάς και το τέλος της σεζόν να τον βρει στο Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Πλέον μένει να φανούν οι επόμενες κινήσεις. Αφενός για τον Πανιώνιο και την τεχνική ηγεσία, μιας και έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες που θέλει τον Γιάννη Λίβανο εκτός Πανιωνίου, ενώ το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων ενδέχεται να καθορίσει τις όποιες εξελίξεις. Αφετέρου βέβαια και για το Μαρούσι, το οποίο είχε στηρίξει το φετινό του πλάνο με τον Γιώργο Σκαραφίγκα στον πάγκο.