Η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του, παρά την ήττα με 64-62, αποτελεί θετικό στοιχείο σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο προπονητής των “κυανέρυθρων” τόνισε αρχικά:

“Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ που δεν δείξαμε ένα καλό πρόσωπο είναι σημαντικό για εμάς ότι επιστρέψαμε σε αυτά που ξέραμε για εμάς. Παλέψαμε μέσα στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μας. Σίγουρα, για εμάς ήταν μία εμφάνιση που τη θέλαμε πολύ κυρίως για ψυχολογικούς λόγους γιατί στα δύο παιχνίδια του ΟΑΚΑ δεν παίξαμε καλά. Θέλαμε μία καλή εμφάνιση για να επανέλθουμε ψυχολογικά”, για να συνεχίσει:

“Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά συγκεντρωμένοι, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, έλεγξε το παιχνίδι κυρίως λόγω των επιθετικών ριμπάουντ. Κρατήσαμε, όμως, με την άμυνά μας αρκετά χαμηλά το παιχνίδι και αυτό ήταν το θετικό. Στο τέλος βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και επιστρέψαμε στο παιχνίδι”.

Όσο για το πόσο δύσκολο είναι να δώσει κίνητρο να στους παίκτες του; “Είναι δύσκολο. Ο μικρός τελικός υπάρχει μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά από τη στιγμή που είμαστε υποχρεωμένοι να τον παίξουμε, θα το παλέψουμε”.

Τέλος, ο Μάριος Μπατής πρόσθεσε: “Μετά τις δύο κακές εμφανίσεις που κάναμε στο ΟΑΚΑ θέλαμε να αντιστρέψουμε το κλίμα γιατί είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Είμαστε λυπημένοι που χάσαμε, αλλά από σήμερα σκεφτόμαστε μόνο το Ρέθυμνο και τις αναμετρήσεις για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος”.